Egészség: Mérgek a tányérunkon?

Szeretettel köszöntelek a Egészség Klubban!

Csatlakozz te is közösségünkhöz, és máris hozzáférhetsz az érdekfeszítő tartalmakhoz, amik egészségünk megőrzése érdekében fogantak. Itt beszélgethetsz a többiekkel, írhatsz blogot és fórumozhatsz. Csak bátran!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 3746 fő
  • Képek - 753 db
  • Videók - 636 db
  • Blogbejegyzések - 1235 db
  • Fórumtémák - 115 db
  • Linkek - 2682 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Egészség Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Egészség Klubban!

Csatlakozz te is közösségünkhöz, és máris hozzáférhetsz az érdekfeszítő tartalmakhoz, amik egészségünk megőrzése érdekében fogantak. Itt beszélgethetsz a többiekkel, írhatsz blogot és fórumozhatsz. Csak bátran!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 3746 fő
  • Képek - 753 db
  • Videók - 636 db
  • Blogbejegyzések - 1235 db
  • Fórumtémák - 115 db
  • Linkek - 2682 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Egészség Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Egészség Klubban!

Csatlakozz te is közösségünkhöz, és máris hozzáférhetsz az érdekfeszítő tartalmakhoz, amik egészségünk megőrzése érdekében fogantak. Itt beszélgethetsz a többiekkel, írhatsz blogot és fórumozhatsz. Csak bátran!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 3746 fő
  • Képek - 753 db
  • Videók - 636 db
  • Blogbejegyzések - 1235 db
  • Fórumtémák - 115 db
  • Linkek - 2682 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Egészség Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Egészség Klubban!

Csatlakozz te is közösségünkhöz, és máris hozzáférhetsz az érdekfeszítő tartalmakhoz, amik egészségünk megőrzése érdekében fogantak. Itt beszélgethetsz a többiekkel, írhatsz blogot és fórumozhatsz. Csak bátran!

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 3746 fő
  • Képek - 753 db
  • Videók - 636 db
  • Blogbejegyzések - 1235 db
  • Fórumtémák - 115 db
  • Linkek - 2682 db

Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Egészség Klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

network.hu

 Vajon mennyi mérget eszünk meg nap, mint nap? És vajon mindegyik élelmiszer egészséges, amelyet annak kiáltunk ki? Lerántottuk a leplet arról, hogy milyen termékekben fordulhatnak elő káros anyagok. Utánajártunk annak is, hogy van-e alapja az E-számoktól való túlzott félelemnek.

Mi az, ami káros lehet?

 

  • A nem „bio” módon előállított termékek, amelyekbe a szervezetre káros anyagok belekerülhetnek előállításkor, feldolgozáskor, a környezetből, vagy élelmiszer-adalékanyagként.
  • Vegyszermentesen termelt élelmiszerekben például a szolanin nevű anyag, amely főleg az éretlen paradicsomban fordul elő.
  • Ha nem megfelelően tárolnak egy élelmiszert, és a termékben különféle gombák mérgező anyagai szaporodnak fel.
  • Nagyobb műutak közelében termelt zöldségek és gyümölcsök
  • Miért félünk az E-számoktól?

    Az E-számoktól való túlzott félelem indokolatlan, mert a vegyületeknek nagy része élelmiszereinkben természetes módon is megtalálható (pl. E330 = citromsav!), ezeket a rendszerezhetőség, átláthatóság érdekében számozták be. Az egységes jelölésre azért volt szükség, hogy minden országban pontosan tudják az élelmiszerek összetételét. Egyes anyagok helyett egyelőre nincs jobb, pedig kétségek merülhetnek fel biztonságukkal kapcsolatban, ám ez még nem jelenti azt, hogy minden E-számmal jelölt anyag káros.

    Mi jelent nagyobb kockázatot?

    A rossz minőségű vagy hamisított élelmiszerek sokkal nagyobb kockázatot jelentenek, mint az ellenőrzötten, szigorú minőségbiztosítási követelményeknek megfelelően előállított élelmiszerek. 
  • Forrás:WellnessCafe.hu

Címkék: egészség méreg a tányérunkon táplálkozás

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Rné Kati üzente 9 éve

Sajnos nagyon sok méreganyag bekerül a szervezetünkbe a táplálékkal, bármit is eszünk, az élelmiszeripar képes a vizet vághatóvá tenni és parizerként eladni. Sok az adalékanyag és a fent említett E-számok.
A mérgek még a zöldség gyümölcsre is igazak, bár azt gondoljuk hogy egészségesek.Zölden leszedett gázzal beérlelt gyümölcsöt fogyasztunk. A "bio" zöldségek gyümölcsök is ugyanazt a tápanyagot veszik fel a földből, (környezetszennyezésre gondoljunk, pl. nehézfém származékokat stb..)ugyanúgy esik rájuk a savas eső mint a társaira.
Nem tudjuk ezeket a káros anyagokat kivédeni, mert azért táplálkozni kell.
Amit ajánlani tudok az nem más mint a szervezet méregtelenítése!Ez nagyon fontos,az egészség megőrzés szempontjából.
Jó szívvel tudom ajánlani az alga készítményt,mert én megtapasztaltam kiváló jótékony hatását!
A szervezetet méregteleníti sejtszinten, lúgosít, feltölti vitaminnal, ásványi anyaggal, enzimmel. 4000 féle vitálanyagot tartalmaz , szervezetünk megkapja a szükséges tápanyagot,így nem alakul ki hiányállapot, erős lesz
az immunrendszer, és a betegség elkerül minket, mármint aki méregteleníti a szervezetét.Aki bővebben informálódna, írjon nekem, szívesen segítek.

Válasz

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu