Szeretettel köszöntelek a Egészség Klubban!
Csatlakozz te is közösségünkhöz, és máris hozzáférhetsz az érdekfeszítő tartalmakhoz, amik egészségünk megőrzése érdekében fogantak. Itt beszélgethetsz a többiekkel, írhatsz blogot és fórumozhatsz. Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Egészség Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Egészség Klubban!
Csatlakozz te is közösségünkhöz, és máris hozzáférhetsz az érdekfeszítő tartalmakhoz, amik egészségünk megőrzése érdekében fogantak. Itt beszélgethetsz a többiekkel, írhatsz blogot és fórumozhatsz. Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Egészség Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Egészség Klubban!
Csatlakozz te is közösségünkhöz, és máris hozzáférhetsz az érdekfeszítő tartalmakhoz, amik egészségünk megőrzése érdekében fogantak. Itt beszélgethetsz a többiekkel, írhatsz blogot és fórumozhatsz. Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Egészség Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Egészség Klubban!
Csatlakozz te is közösségünkhöz, és máris hozzáférhetsz az érdekfeszítő tartalmakhoz, amik egészségünk megőrzése érdekében fogantak. Itt beszélgethetsz a többiekkel, írhatsz blogot és fórumozhatsz. Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Egészség Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Elkészíthetjük teaként, lényeges, hogy nem forrázzuk, és főzzük, mert a C-vitamin. tartalma miatt igen csak érzékeny növény, ezért langyos vízzel kiáztatjuk 6-8 órán át. 1 evőkanál csipkebogyóhoz 2 dl tisztított meleg víz kell. A maradékot se dobjuk ki, mert abból pedig vízgőz fölött nyers lekvárt készíthetünk, édesítve juharsziruppal, vagy sztíviával.
Csak érett, puha csipkebogyókat szedjünk, mert a kemény bogyók nem ázódnak ki megfelelően, (vagy sehogy) és győződjünk meg róla hogy nem-e lyukas, tehát nem-e kukacos. Útszélén ne szedjünk a por miatt, inkább a réteken. Szárítsuk ki, és tegyük el téli estékre. Holnap a galagonya következik! Tarts velem! Ha másnak is segítene és hasznos lenne ez a cikk, kérlek oszd meg! Köszi!
Ha tetszik a cikk, oszd meg ismerőseiddel Facebookon! Oszd meg a Facebookon
Receptek, ingyenes letölthető információk, regenerációs elemzés, és sok hasznos tanács vár oldalaimon!
www.szaffinafuszerkonyhaja.blogspot.com
www.szaffinafuszerkonyhaja.com
|
|
Harold Harold írta 1 órája a(z) v-bet-hu.com fórumtémában:
Yes, I am entirely agreed with this article, and I just want say ...
SEO123 Jimmy írta 1 órája a(z) Unleashing Potential: Rethinking Education for the 21st Century fórumtémában:
Positive site, where did u come up with the information on this ...
aliumair umairali írta 1 órája a(z) Clinical research fórumtémában:
Great Information sharing .. I am very happy to read this article .. ...
Harold Harold írta 1 órája a(z) Egészséges táplálkozás fórumtémában:
nice post, keep up with this interesting work. It really is...
Harold Harold írta 1 órája a(z) Ha van egészséged, lesz hosszú életed! fórumtémában:
Great articles and great layout. Your blog post deserves all of ...
aliumair umairali írta 2 órája a(z) wordle game fórumtémában:
Took me time to read all the comments, but I really enjoyed...
SEO123 Jimmy írta 3 órája a(z) Unleashing Potential: Rethinking Education for the 21st Century fórumtémában:
We notion it really is a good idea to publish could anyone ...
Harold Harold írta 3 órája a(z) Egészséges táplálkozás fórumtémában:
Wonderful Content, Now i'm a massive believer...
Harold Harold írta 3 órája a(z) Ha van egészséged, lesz hosszú életed! fórumtémában:
Document went on your web page at the same time re-...
SEO123 Jimmy írta 3 órája a(z) Clinical research fórumtémában:
I’ve been playing for weeks, and I’m still discovering new ...
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó bejegyzések:
Galagonya
Nyuszi és a díjnyertes tök
Tökszezon!
Hurom présgép bemutató