Szeretettel köszöntelek a Egészség Klubban!
Csatlakozz te is közösségünkhöz, és máris hozzáférhetsz az érdekfeszítő tartalmakhoz, amik egészségünk megőrzése érdekében fogantak. Itt beszélgethetsz a többiekkel, írhatsz blogot és fórumozhatsz. Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Egészség Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Egészség Klubban!
Csatlakozz te is közösségünkhöz, és máris hozzáférhetsz az érdekfeszítő tartalmakhoz, amik egészségünk megőrzése érdekében fogantak. Itt beszélgethetsz a többiekkel, írhatsz blogot és fórumozhatsz. Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Egészség Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Egészség Klubban!
Csatlakozz te is közösségünkhöz, és máris hozzáférhetsz az érdekfeszítő tartalmakhoz, amik egészségünk megőrzése érdekében fogantak. Itt beszélgethetsz a többiekkel, írhatsz blogot és fórumozhatsz. Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Egészség Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Egészség Klubban!
Csatlakozz te is közösségünkhöz, és máris hozzáférhetsz az érdekfeszítő tartalmakhoz, amik egészségünk megőrzése érdekében fogantak. Itt beszélgethetsz a többiekkel, írhatsz blogot és fórumozhatsz. Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Egészség Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Elkészíthetjük teaként, lényeges, hogy nem forrázzuk, és főzzük, mert a C-vitamin. tartalma miatt igen csak érzékeny növény, ezért langyos vízzel kiáztatjuk 6-8 órán át. 1 evőkanál csipkebogyóhoz 2 dl tisztított meleg víz kell. A maradékot se dobjuk ki, mert abból pedig vízgőz fölött nyers lekvárt készíthetünk, édesítve juharsziruppal, vagy sztíviával.
Csak érett, puha csipkebogyókat szedjünk, mert a kemény bogyók nem ázódnak ki megfelelően, (vagy sehogy) és győződjünk meg róla hogy nem-e lyukas, tehát nem-e kukacos. Útszélén ne szedjünk a por miatt, inkább a réteken. Szárítsuk ki, és tegyük el téli estékre. Holnap a galagonya következik! Tarts velem! Ha másnak is segítene és hasznos lenne ez a cikk, kérlek oszd meg! Köszi!
Ha tetszik a cikk, oszd meg ismerőseiddel Facebookon! Oszd meg a Facebookon
Receptek, ingyenes letölthető információk, regenerációs elemzés, és sok hasznos tanács vár oldalaimon!
www.szaffinafuszerkonyhaja.blogspot.com
www.szaffinafuszerkonyhaja.com
|
|
Khan Nimra írta 1 perce a(z) Hogyan öltözködsz ősszel fórumtémában:
비대면 대출 https://xn-- bnq70nrpdrr5e.com/ GOOD...
aliumair umairali írta 3 perce a(z) Have fun and use it to improve your mood. fórumtémában:
This content is written very well. Your use of formatting when ...
khan hunain írta 25 perce a(z) Have fun and use it to improve your mood. fórumtémában:
thanks for the tips and information..i really appreciate...
khan hunain írta 29 perce a(z) The power to cut all the fruits with funny shapes. fórumtémában:
Im no expert, but I believe you just made an excellent point. ...
Khan Nimra írta 1 órája a(z) Hogy bírod ezt a nagy kánikulát? fórumtémában:
I haven’t any word to appreciate this post.....Really i ...
Khan Nimra írta 1 órája a(z) Mit eszel ebben a kánikulában? fórumtémában:
Very efficiently written information. It will be beneficial...
jazib sidd írta 1 órája a(z) Have fun and use it to improve your mood. fórumtémában:
All your hard work is much appreciated. Nobody can stop...
khan hunain írta 2 órája a(z) Hogy bírod ezt a nagy kánikulát? fórumtémában:
I haven’t any word to appreciate this post.....Really i ...
khan hunain írta 2 órája a(z) Mit eszel ebben a kánikulában? fórumtémában:
This particular is usually apparently essential and ...
khan hunain írta 19 órája a(z) Mit eszel ebben a kánikulában? fórumtémában:
Thanks for sharing nice information with us. i like your ...
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kapcsolódó bejegyzések:
Galagonya
Nyuszi és a díjnyertes tök
Tökszezon!
Hurom présgép bemutató