Szeretettel köszöntelek a Egészség Klubban!
Csatlakozz te is közösségünkhöz, és máris hozzáférhetsz az érdekfeszítő tartalmakhoz, amik egészségünk megőrzése érdekében fogantak. Itt beszélgethetsz a többiekkel, írhatsz blogot és fórumozhatsz. Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Egészség Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Egészség Klubban!
Csatlakozz te is közösségünkhöz, és máris hozzáférhetsz az érdekfeszítő tartalmakhoz, amik egészségünk megőrzése érdekében fogantak. Itt beszélgethetsz a többiekkel, írhatsz blogot és fórumozhatsz. Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Egészség Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Egészség Klubban!
Csatlakozz te is közösségünkhöz, és máris hozzáférhetsz az érdekfeszítő tartalmakhoz, amik egészségünk megőrzése érdekében fogantak. Itt beszélgethetsz a többiekkel, írhatsz blogot és fórumozhatsz. Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Egészség Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Egészség Klubban!
Csatlakozz te is közösségünkhöz, és máris hozzáférhetsz az érdekfeszítő tartalmakhoz, amik egészségünk megőrzése érdekében fogantak. Itt beszélgethetsz a többiekkel, írhatsz blogot és fórumozhatsz. Csak bátran!
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Keczánné Macskó Piroska
Egészség Klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
"Sokan nem hitték el, hogy eszem a parlagfüvet, ezért rám küldték a különböző tv-s társaságokat is, akik felvették, ahogy parlagfüvet fogyasztok." |
A parlagfű hasznos növény, az emberiség számára is ehető,
s azóta rendszeresen fogyasztom, az év minden napján. Ilyenkor, amikor még
zsenge, összevágom apróra egy kis petrezselyem-, vagy zeller-zölddel, -
önmagában sem rossz!- és rászórom a szendvicseimre, a kiszedett ételeimre (
leves, kása, tészta, főzelék, barnarizs). Ebben a zsenge korban nagyon sokat
leszedek és leszárítom, majd szárítva tárolom, s így egész évben tudom az
ételeimbe, ételeimre tenni a szárított, megőrölt porát. Sokan nem hitték el,
hogy jómagam eszem a parlagfüvet, ezért rám küldték a különböző tv-s
társaságokat is, akik felvették, ahogy a parlagfüvet fogyasztom. Weixl-Várhegyi
László |
|
|
Chow Lucy írta 9 órája a(z) 5 Irresistible Reasons to Embark on Your Language Journey fórumtémában:
Discover five compelling reasons why learning Polish...
Chow Lucy írta 9 órája a(z) 5 Irresistible Reasons to Embark on Your Language Journey fórumtémában:
I was thinking that the world's common ...
reyan Jack írta 11 órája a(z) Hogyan készülsz a húsvéti ünnepekre? fórumtémában:
I am often to blogging and that i actually appreciate your posts. ...
reyan Jack írta 11 órája a(z) Nátha fórumtémában:
I am often to blogging and that i actually appreciate your posts. ...
reyan Jack írta 11 órája a(z) Milyen gyakran veszel friss zöldséget,gyümölcsöt? fórumtémában:
I am often to blogging and that i actually appreciate your posts. ...
reyan Jack írta 11 órája a(z) Hogyan készülsz testben és lélekben az őszi napokra? fórumtémában:
Pretty good post. I just stumbled upon your blog and wanted to ...
reyan Jack írta 11 órája a(z) Hogyan készülsz a karácsonyra? fórumtémában:
Consequently, starting in the amount of electronic marketing...
reyan Jack írta 11 órája a(z) Matrac tanácsadás fórumtémában:
Consequently, starting in the amount of electronic marketing...
reyan Jack írta 11 órája a(z) SportsFire - Your Best Sports Enthusiasts fórumtémában:
Consequently, starting in the amount of electronic marketing...
alam mehmood írta 1 napja a(z) Fény az úton! Program ajánló fórumtémában:
This article was written by a real thinking writer. I agree many of ...
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!