Vizkelety Zsuzsa üzente 12 éve
Kiváló minőségű Arabica kávé és ganoderma keverékével készült egészséges
kávéfajták a legjobb minőségűek és a legjobb hatásúak a fogyasztóknak.
Aki ebből a kávéból elfogyaszt egy dobozzal, érezheti j ó hatását.
Eddig minden ismerősöm visszajelzett és csatlakozott, hogy olcsóbban
juthasson hozzá. Színezék és adalékanyag mentes finom kávé:
www.zszuzsicafe.dxn.hu/termekek
Az egészséges kávéfajták fogyasztásával naponta többet teszünk
az egészségünkért :)
kereszturi marta üzente 12 éve
Kávé nélkül én sem tudom elképzelni a napomat .De az is biztos nagyon oda kell figyelni a minőségre és a mennyiségre !Szerintem aki odafigyel magára és a családtagjaira és egészségesen táplálkozik ,legalább napi 2-óra hosszát eltőlt a természetbe az elmondhatja ,hogy valamit tesz az egészsége érdekébe .Nem várja a csodát a külőmbőző kapszuláktól és a plasztikai sebésztől !
Nagy Gábor üzente 12 éve
A mi dolgunk nem az, hogy meggyőzzük az embereket a ganoderma kávé jó hatásairól, hanem csak az, hogy elmondjuk, hogy kinek miben használt. Én személyesen rengeteget köszönhetek neki és a csoportomba se kellett senkit meggyőznöm, hogy belépjen. Bárki aki megivott egy dobozzal, azonnal érezte a hatását és maga akart belépni, hogy olcsóbban jusson hozzá. A gond az, hogy mit is nevezünk kávénak? Amikor ma az élelmiszeripar legyártja mindenek az utánzatát, és élelmiszerszinezékkel, adalékanyagokkal, szintetikusan is már kávét állitanak elő, mikor a legolcsóbb géppel szűretelt, egyes helyeken durva rovarirtókkal kezelt, robuszta kávé is kávénak neveztetik akkor ne csodálkozunk, ha rossz hatásokat tapasztalunk. A minőségi kávé az arabica amit kézzel szednek válogatnak és szakszerűen kezelnek, pörkölnek stb. Az ilyen magában is egészséges kevesebb koffeint tartalmaz és sok flavonoidot! Ha ehhez kevernek még ganodermát akkor a hatás csak még jobb lesz hisz a ganoderma - lsd most volt a TV2 naplóban - rengeteg jó hatással bír az egészségre, és sokan a gyógyulásukat ennek tulajdonítják. Szóval mindenki azt iszik amit akar. Aki szerint ez csak reklám üzleti érdek, az gondolja azt. Aki viszont alternatívat keres a hagyományos kávé helyett annak azt mondjuk jól teszi ha vált. http://azegeszsegeskave.info
Ternay Anna üzente 12 éve
Örülök, hogy megszólíttattam a kommentjében, bár nem egészen pozitívan, ha jól érzékelem. Tehát magamra vessek, ha valamilyen formában utolér ez a sorsszerűen bekövetkező visszahatás.
Mesterségesen keltett éberállapotom egy nem mesterségesen előállított kávécserje (amit ugye a természet ad - és vajon mi célból?) babjából nyerve, kellő mértéket tartva hogyan tud nekem kárt okozni?Kérem ajánlja nekem , mely egészséges életmóddal, és milyen táplálékokkal tudnám a kávé hatását elérni?A kereskedelem által kínált,csupa kilúgozott, adalékokkal telepumpált élelmiszernek csúfolt szemetétől kornyadozunk és hízunk, miközben a szervezetünk valódi táplálékért könyörög. Korán (és jól)alvó- de későn ébredő vagyok, van, hogy a délelőtt folyamán a harmadik kávé "ébreszti" fel késésben levő agyamat.Most már egy rendes kávét se ihatok félelmek nélkül? Nem vágyom még csak kipróbálni sem ezeket a hiperszupernek mondott DXN-t és társait, de akkor mit tehetek, ehetek és ihatok anélkül, hogy magamat veszélyhelyzetbe hoznám?
Megtette a magáét, jól elbizonytalanított. Ugye nem ez volt a célja?Üdv: Anna
Barna Lászlóné Zsóka üzente 12 éve
Látom, hozzászóltak már a DXN család tagjai is. Örülök neki, mert a ganodermás kávé hatása rendkivüli. Másfél éve iszom és most már semmilyen más kávé nem kell. Nekem akkor ajánlották, amikor műtét előtt álltam és mindenről le voltam tiltva, mert magas volt a vérnyomásom, a cukrom, a kolleszterinem - egyszóval ramatyul éreztem magam - még a kávéról is letiltottak, pedig nagyon erős kávézó vagyok.
Szerencsére orvos ismrősöm már hallott a ganoderma különleges hatásáról és megengedte a ganodermás kávé fogyasztását. Műtét után rövid időn belül normalizálódott a vérnyomásom, a cukorszantem, a kolleszterin - egyszóval rendben vagyok. Mindenkinek merem ajánlani jó szívvel. Műtétem óta semmiféle gyógyszert nem szedek.
68 évesen csodálatosan érzem magam és ezt csakis a DXN ganodermás kávénak köszönhetem.
www.bazsoka.dxn.hu/blog
www.bazsoka.dxn.hu/ganoderma
Zsótér Ferencné üzente 12 éve
Én imádom a jó kávét, de ezt csak itthon ihatok, mert akár hol kávézok olyan kávét egyik üzlet sem csinál mint én. Örülök neki, hogy egészséges.Zsótérné
Kozma Szilárd üzente 12 éve
Látom, a lényeget senki nem értett meg. Mindegy, én meg tettem a magamét, tiszta a lelkiismeretem.
Ternay Anna üzente 12 éve
Nekem a sima itthon főzött fekete kávém sem nyomja fel a vérnyomásomat, nem főzöm "bikaerősre", tejjel iszom meg tejszínnel. Nem marja a gyomrom. Minden kávé után vizet ajánlott inni, mert szárít. Jobb helyeken ma is pohár vízzel szolgálják fel. Ha mértékkel fogyasztjuk, nem hiszem hogy halálos. A helyes mérték megtalálása érvényes mindenre.Ételre, italra, stb-re. Az épp felkapott csodaszereket üzleti érdekből hozzákeverik egy mindennap fogyasztott élvezeti cikkhez és máris tuti piaca van. Aki teheti, vegye, vigye, igya.Lehet termelni a pénzt a kitalálónak.
Kászonné Dobra Ágnes üzente 12 éve
A DXN részéről egy óriási ötlet volt, hogy egy napi fogyasztási (élvezeti) cikkhez keverte hozzá a ganoderma gombát, így a kávé kellemetlen mellékhatásai nem érvényesülnek.
Ha csak annyit teszel az egészségedért, hogy lecseréled a kávédat egészségesre, már sokat tettél!
Nem nyomja fel a vérnyomásom, nem ég a gyomrom, mióta ganodermával kevert kávét iszom. Ajánlom mindenkinek!
http://www.kaveklub.ganodermakave.hu/
[Törölt felhasználó] üzente 12 éve
Kíváncsi vagyok, hogy melyik kávé forgalmazó cég megbízásából készült a kutatás. Úgy gondolom, hasonló eredményt hozna egy gyógyszergyár gyógyszereinek kutatása, de ugyanúgy a sör, és a pipázás is egészségessé nyilvánítható, ha megfelelő csoportból merítenek. Hasonló kísérletet az 50-60 éves magyar nyugdíjasok között nem lehetne végezni (mivel itthon ilyen nyugdíjas korosztály nem létezik). A ganoderma reklám ismét sikeresen felkavarta a pocsolyát. Váljon egészségetekre.
Szabóné Ildikó üzente 12 éve
Nagyon fontos tényezőnek tartom azt is, hogy az a kávé milyen minőségű. Nem mindegy hogyan pörkölik és ha az még akár instant, akkor az a csomagolás mit tartalmaz még. A piackutatók készítettek erről egy tanulmányt, amiről itt olvashatsz :
http://vitalitycaffe.dxn.hu/blog?year=2012&month=2&day=1
Orsy László üzente 12 éve
A ganoderma nem véletlenül került a kávéba... Kiválóan semlegesíti a kávé negatív hatásait. Ajánlok egy videót amely a ganoderma rák-ellenes hatását mutatja be:
http://www.youtube.com/watch?v=BfarQgv4IE0
Kozma Szilárd üzente 12 éve
Na, ez aztán a kávégyártók és kávékereskedők által rendelt (fizetett) "tudományos" blöffök blöffje! De nem csak az a baj vele, nem csak az a csúsztatás leplezi le a manipulatív szándékot, amit Ternay Anna oly értelmesen kimutatott, annak ellenére, hogy maga is kávé fogyasztó. A baj a kávéval is ugyanaz, mint bármely serkentővel, doppinggal, vagy kábítószerrel, még hogyha az utóbbival ellentétesen is hat! - Mesterségesen hozza és tartja az embert olyan éber (éberségi!) állapotba, amit egyébként nélküle kellene, egészséges életmód és egészséges táplálék segítségével folyamatosan elérnie, megélnie, átélnie. Ennek, a mesterségesen keltett éber-állapotnak viszont a visszahatásait el kell majd valamikor a kávéfogyasztóknak szenvednie, de persze, gőzük nincs arról, hogy éppen e finom, spirituális jellegű visszahatások következményeit kénytelenek érzékelni, elszenvedni. Itt szellemi tudatossági "egész-ség" kérdésről van szó ugyanis, és nem a kávéban található un. éberség-keltő ható anyagoknak a káros, vagy amint a jelen statisztikai blöffben olvasható: esetleges "jótékony" hatásáról. A szellemi síkon ható sorserők ugyanis, semmiféle mesterségesen keltett fizikai állapotot nem tolerálnak hosszú távon. Persze, ez a visszahatás, csakis a rendszeresség esetében és nagyon későn és nagyon észrevétlenül érkezik meg szükségszerűen. De, hogy megérkezik, gyakorló asztrológusként garantálom.
Hargitai Dávid üzente 12 éve
Régebben napi két kávét ittam, és nagyon nagy problémát jelentett, hogy nem tudtam leszokni róla, ugyanis erős szívdobogást és stresszes rosszullétet okozott.
Aztán egy rövid ideig helyettesítettem a Zsóka által is említett ganodermás kávéval az adagomat, és ELKÉPESZTŐ dolog történt... ennek a sztoriját itt olvashatod: http://DxnGanodermaKave.hu/az_en_tortenetem
Ternay Anna üzente 12 éve
Szeretném hinni, hogy ez igaz lehet, bár... mi az hogy 10%-kal kisebb valószínűséggel halt meg?( nem inkább tíz %-kal kevesebb ember halt meg?)A halál az olyan végleges.Valószínű,sőt biztos hogy eljön, de ha már itt van akkor nem valószínű, hogy megússzuk.. Nem? Ha csak a kávé ivását, vagy nem ivását mérték, lehetett bármi más oka a haláluknak. Vagy a túlélésüknek.Pl. leélték, ami nekik rendeltetett. Badarság ez a felmérés.Iszom, szeretem a kávét.Kb 3-at naponta.Koffeinest.Semmi baj vele.Ettől még odafigyelek az egészségemre.
Pozsgai Lászlóné Zsóka üzente 12 éve
Igen én aktív kávézó vagyok,de csak az egészséges Ganormás kávét fogyasztom! Mert az egészséget olcsóbb megtartani,mint a betegséget gyógyítani!Szeretettel ajánlom mindenkinek aki egy kicsit is odafigyel az egészségére!:))) Üdv Zsóka http://www.egeszseges.dxn.hu/termekek