Háló Lénárdné üzente 13 éve

Esténként l ek. mézet csemegézek, - csak úgy, magában. Mindegy, hogy milyen fajta, de megbízható helyről való. Néha repcéhez is hozzájutok, de szerintem mindegyik fajtában nagyon sok a vitamin !!!!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Én úgy tudom, csak 60fok alatt szabadna belerakni, hogy minden benne maradjon! Méhészek! Mi az igazság?

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Nekem is a repce a kedvencem, bár én nem fedeztem fel ezt a hatását (lehet, hogy azért, mert nincs ilyen problémám). Viszont azt hallottam, idén nagyon kevés lett a méz, és ezért nagyon drága lesz. :(

Válasz

Szatmáriné Joó Mária üzente 13 éve

vegyes virág mézet termelőtől ! mindenkinek !

Válasz

Toth attila üzente 13 éve

Az igazi házi méz,egy kincs.Én használom teába,és különféle ételekbe,de nagyon lényeges,hogy 90-fok alatt keverem bele,az általam készitett ételbe-italba!Igy meg tartja ásványi anyagait és a vitaminokat!!!

Válasz

Polgári Ferencné Jolika üzente 13 éve

Köszönöm az információt!Ki fogom próbálni!Vannak méhész ismerőseim!

Válasz

Bacsa Istvánné üzente 13 éve

én most akarom ezt ki próbálni

Válasz

Bacsa Istvánné üzente 13 éve

köszönöm

Válasz

Partlné Lászlóné üzente 13 éve

Én is fogyasztok mézet amikor nagyon köhögök ,de eredeti repce mézet
hol lehet kapni belöle

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Köszönöm! Én is mézet fogyasztok , cukrot nem használok.

Válasz

Pintér Lászlóné üzente 13 éve

én fahéjjal eszem minden reggel,este...azóta jól alszom és a gyomrom is rendben van..meg persze a fogyókúrában is segit....

Válasz

Háló Lénárdné üzente 13 éve

Köszönöm az információt, követem a példát !!!!Ica

Válasz