Tobakné Baris Erzsébet üzente 13 éve

Köszönöm az információt, nagyon kedves! Itt vidéken is remélem, találok rá módot. A jókívánságot is köszönöm, viszont kívánom!
Üdv: Tobakné Erzsi

Válasz

Babos Tibor üzente 13 éve

Kedves Asszonyom!
Érrendszeri betegségben szenvedek, 45 évesen leszázalékolt ember vagyok, DE TÉRÍTÉSMENTESEN ÉS KORLÁTLANUL NAPI 1 ALKALOMMAL HASZNÁLOM A BEMUTATÓTEREMBEN A JÁDE KÖVES, TERMOAKUPRESSZÚRÁS CERAGEM ÁGYAT.
AZ EGYIK BUDAPESTI CÍM: BP. XI. PRIELLE KORNÉLIA U. 7.
Sikeres termékpróbát és jó egészséget kívánok!!

Válasz

Tobakné Baris Erzsébet üzente 13 éve

Számomra ez tűnik legszimpatikusabbnak! Szerintem , - ugyanúgy, mint a túlsúly - , pont azért alakul ki, mert helytelen az életmódunk. Tartós változás, javulás csak akkor várható, ha életmódot váltunk, mint ahogy írtad is: Mozgás, helyes táplálkozás, stb. Tudom magam is, hogy erre van szükség, szenvedek is eleget, mert nagyon nehéz következetesen megvalósítani. Remélem, nekem is összejön majd, mint neked! További jó egészséget kívánok!

Válasz

Szabó Mónika üzente 13 éve

Sziasztok!
Régen volt nekem is porckopásom.
Én a mindennapi megfelelő kálciumhiány potlásával, sok zöldség fogyasztásával és természetesen a rendszeres testedzéssel gyogyultam ki belőle.
Próbáljátok ki!

Válasz

Rimárné Adrienne üzente 13 éve

Kedves Piroska ! Nekem van egy adag Green Gold algám eladó ! Ez 2 dobozból áll 1 reggelre 1estére. Ha érdekel mapi@citromail.hu .Üdv Adrienn

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Én is rengeteg folyadékot iszom, napi minimum 3 litert. A vérvételi eredményemen is meglátszik, mert lecsökkent például a kállium szintem. Nem vagyok cukros, és semmi ilyen bajom nincs. Vigyázni kell, mert a sok víz viszont kimossa a szervezetből az ásványi anyagokat. Ez nem azt jelenti hogy ne fogyasszunk sok vizet, hanem folyamatosan pótoljuk az elvesztett ásványi anyagokat. (amit amúgy is meg kell tennünk) Hiszen a káros anyagokkal sajnos ásványi anyagok is távoznak. Én például minden nap megeszek 1 banánt és még valami gyümölcsöt vagy zöldséget.

Válasz

Ternay Anna üzente 13 éve

Nekem a derék, csípőtájékon voltak ilyen jellegű fájdalmaim, ülő helyzetböl úgy kellett összekanalaznom magam... Addig nemigen figyeltem oda, mikor, mennyi vizet iszom.elkezdtem tudatosan fogyasztani : kitettem az aszalra az egész napi mennyiséget, és jövet- menet ( ha nem érzel szomjúságot, akkor is óránként kb. 1 pohárnyi kell!) sikerült "feltölteni" a szervezetemet. Sajnos a vizivásról leszoktatás már a szobatisztaságra nevelésnél elkezdődik,-ne igyál lefekvés előtt, evés előtt, leves előtt...!-és a szervezet megtanulja a vészgazdálkodást, ami abból áll, hogy ami folyadékot nem kap meg kívülről bevitt folyadékként, azt ellopja az izületi rések közül...Ha nincs ott a folyadék, összesurlódnak a porcok. És akkor csillagokat látunk nappal...Ha azt megértjük, hogy a testünknek a víz (esetleg tea, gyógytea) olyan fontos, mint a motornak az olaj, akkor képesek leszünk rászoktatni magunkat a megfelelő folyadékbevitelre. És nem fogunk sántikáni, cammogni, botra támaszkodni még 70 évesen sem.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Én 26 éves vagyok, és szégyen, nem szégyen, sajnos gyakran és nagyon fáj a térdem az izületi kopás miatt. (igyekszem sokat mozogni és inkább sovány vagyok). Ezt nálam a hajlam okozza.

Válasz

Boskóné Simon Piroska üzente 13 éve

Nékem a térdemben volt ilyen kopás. Nagyon fájt minden mozdulatra, különösen a lépcsőn lefelé jövet. Én a Green Gold natúr algát szedtem. Segített a porcok visszaépülésében. Így megszűntek a panaszaim.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Köszönöm szépen az információt, nagyon hasznos és szerintem érint is. Sajnos.Jó, hogy olvastam, legalább tudom, hogy ezeket a fájdalmakat komolyan kell venni.

Válasz

Fekete Margit üzente 13 éve

igen sajnos az egész családom szenved töle engem decemberben mütöttek meg sérvel de azota sem vagyok jol

Válasz

Babos Tibor üzente 13 éve

KELT 2010. 05.12.
Kedves Szabina!
Én már 110. alkalommal használom TÉRÍTÉSMENTESEN a budai központban a CERAGEM ( SZERADZSEM) termoakupresszúrás automatikus programú ágyat NEKEM NAGYON BEVÁLT.
Vinni kell: 2 fehér lepedő, hosszú fehér alsó, fehér póló, zokni, papucs

A cím: Budapest XI. PRIELLE KORNÉLIA UTCA 7.

Sikeres termék próbát és gyógyulást

( NAPONTA 1 KORLÁTLAN SZÁMÚ KIPRÓBÁLÁS

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Az biztos, hogy majdnem mindenben első lépés az ideális testsúly elérése. Másként nem is lehet a szervezetünket ideális pozícióban tartani.

Válasz